If my mind is evil

Inväntar min lille pojkvän.. 🙂 Han tog 17.30-bussen som går till mig, så han borde vara här typ när som helst. Mysigt! Då ska ha få tacos och så ska vi mysa, göra samhäll och greja med lite andra skolarbeten. Kul när man kan göra det tillsammans. ^^

Jag köpte två stycken paket med nutrilettbars igår (det är två bars i varje paket), en med smak av caramel toffee och en med smak av crispy chocolate. Tror nog att jag tycker att den med karamellsmak i var godare.. men då vet man ju liksom. Lika bra att testa. Men crispy chocolate var inte alls dum. Dock så ska jag testa dark chocolate premium nästa gång hihi. Och NEJ jag ersätter inte typ min middag med dom utan jag har dom till lunch ca. 2ggr i veckan (kombinerat med frukt) bara för att jag inte äter lunch i skolan. Men middag hemma blir det ju såklart, dumma ni. Har nämligen fått frågor kring det ett X antal gånger, så det är lika bra att säga till er som inte vet så det inte blir massa fler frågor. Så nog pratat om det.. 😉


Opsi, nu kom Daniel. Dags för kaffe, pusshej.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *