Sad but true

Just nu: MxPx – Play It Loud

Hemska och deppiga nyheter damp ner idag hemma hos älskling. F*n att livet ska vara så jädra orättvist och hemskt! Blir så arg och ledsen, speciellt när man inget kan göra..

Aja.. “bra nyheter” är i alla fall att vi slipper gå till skolan
imorgon, att jag var hos tandläkaren och göt formerna till min
bettskena, att Åkermans ringde och sa att min klänning har kommit och
att jag kan komma på fredag så vi får fixa till den ordentligt efter
mina mått och att jag verkligen är lycklig över att min studentmössa
från 123student.se är så sjukt fin! Dock tråkigt att den sitter åt så, som sagt..


Har traskat runt med David idag på stan. Först hänkade han på mig till tandläkaren och satt och vänta och sen så gick vi runt på stan. Det blev besök på Donken för David ville käka och sen så sprang vi runt på Åhléns och hade kul. Så kan det gå. 🙂 Tog trean till Daniel sen och väl där så blev det knäckebröd, gurka och kaffe med mjölk. 🙂 Kollade på tv, spelade Tiny Wings (har slått ett nytt rekord hihi), myste och pratade. Nopppp.. nu ska jag göra samhäll osv..


Haha muppig bild från 2008, så man kan se ut..

Btw! Nu i veckan så ska jag få mitt paket från H&M! Spännande hihi. ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *