Nothing personal

Tja tja bloggen! 😉 Haha nu Ă€r jag tillbaka hemma pĂ„ SkĂ€ret efter en lĂ„ng vecka tillsammans med Daniel (men underbar hihi). Har sovit hos han/med han hela veckan typ, Ă€rligt. FrĂ„n tisdag-onsdag och torsdag-söndag, hur himla mysigt som helst! Promenader, sola, prata, mysa, kolla pĂ„ tv, spela spel, laga mat, Ă€ta mat, handlat, kollat pĂ„ film, gosat, gosat och gosat. ♄ En film som vi kollade pĂ„ var Shrek Forever After, hur kul som helst! 😀


Har haft en underbar helg pĂ„ Gullholmen! Dock sĂ„ kan jag sĂ€ga att det Ă€r skönt att komma tillbaka till familjen Ă€ndĂ„. Och till mitt rosa rum, min dator och min sĂ€ng. Men Ă€ndĂ„.. denna helgen har varit bĂ€st. ♄

I alla fall.. nu börjar allvaret igen. Inte kul.. har historieprov och samhĂ€llsprov denna veckan, samt företagsmöten och lite annat chillbill. MĂ„ste göra klart naturkunskapsredovisningen och Ă€ven svenskaredovisningen. Juste ja! Har ju engelskaredovisning, samhĂ€llsseminarium, reflektionsuppgift i historian, filosofiinlĂ€mning/redovisning, Ă„rsredovisning, religion… blabla min hjĂ€rna dör av överbelastning. Suck.. menmen.. allt detta mĂ„ste ju göras sĂ„ det Ă€r la bara att bita ihop. Ska ta itu med lite av det efter att jag har duschat.. 🙂 Anyways, kör pĂ„ en dagens nu:

Dagens klÀdsel: UnderklÀder, vitt linne, svarta tights, beige cardigan osv.
Dagens smink: Ögonbrynspenna.
Dagens frisyr: HÀngande och i en annan bena Àn vad jag brukar ha..
Dagens hÀndelser: Myst pÄ Gullholmen med Daniel, gÄtt blÄsig promenad, Äkt buss, vart pÄ torp och chillat hemma med familjen och kusin Björn.
Dagens lĂ„t: The Moniker – Oh My God!
Dagens planer: Ta en underbart lÄng och hÀrlig dusch och sen plugga och sova.
Dagens saknad: Min sÀng och mitt rum och sÄ ju..
Dagens drog: Sempers glutenfria digestivekakor (som jag inte tĂ„l.. -.-‘).
Dagens roligaste: Allt mys med Daniel och UNO-spelandet med familjen.
Dagens köp: Ingenting faktiskt! Sjukt crazy för att vara mig..! ^^
Dagens godis: Anton Bergs chokladÀgg.
Dagens humör: Happy! Men har ont i huvudet och Àr stressad över school..
Dagens ord/mening: “Tidningskungen.se”!

PÄ G med vikten nu ocksÄ, det ni. Det kÀnns suuuuper! Inte lÄngt kvar nu heller sÄ mÄste kÀmpa pÄ..


Mjaa nu ska jag nog ta och gÄ.. sitter hÀr och bloggar medan jag vÀntar pÄ att Stoffe ska ha duschat klart. SÄ typiskt att han hoppade in i badrummet precis nÀr jag skulle gÄ ner och hÀmta ombyte.. .__. Aja, see ya! Har verkligen saknat att blogga haha. Pinsamt kanske..


Hihi fick lite ryck och letade upp lite bilder frĂ„n Sara Granbecks 18-Ă„rsmys som var hemma hos henne förra sommaren. ^^ Roligt! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *