I have learned

Shieet! Är så sinnessjukt trött.. har ändå vilat och chillat hela helgen. I lördags sov jag och snutten till halv ett, galet för att vara oss! Eller i alla fall galet för att vara mig haha. Jag vaknar typ alltid mellan åtta och tio. Men, men.. ibland är väl jag så trött så att jag måste sova ut ordentligt också..

Är jättesugen på en kall och smarrig vitamindrink nu! Måste dock vänta tills onsdag.. mitt matschema säger det i alla fall, och jag går ju efter det så det får helt enkelt bli så, åååååh.. vill ha jordgubbar, björnbär, hallon, apelsin.. muuummma!

Nää nu måste jag faktiskt se till att få lite skönhetssömn hehee.. annars kommer jag verkligen se ut som skit imorgon när jag går till skolan. :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *