Världens bästa dag på alla sätt och vis

Jag är så sjukt galet lycklig idag! Hihi! ♥ Idag är det fyra helt otroligt underbara år sedan min fina älskling och jag blev tillsammans och det har vi firat med frukost på sängen, pizza på Napoli, kaffe på Lejas, promenad i det fina vädret osv. ♥ Det känns så otroligt häftigt och bra att vi har varit tillsammans så himla galet länge. Vi har haft våra upp- och nedgångar men vi har alltid klarat oss igenom allt och vi har kämpat för att få ha varandra vid sin sida. ♥ Jag finner typ inga ord, men jag är i alla fall så lycklig med dig min prins, Daniel Ström. ♥


Dessutom har det hänt några till underbara saker idag som har gjort mig galet lycklig! Här ska ni få se:
1. Jag och Malin fick MVG i Projektarbete! OMFL hur himla bäst som helst!!
2. Jag fick min studentmössa idag! Med andra ord: nu är det inte alls långt kvar tills studenten.. ^^
3. Nördigt kanske, men jag fick 200628 poäng på Tiny Wings och leder med andra ord storslaget över mina tre bröder och mina kära man Daniel hehe.
4. Jag gjorde historiaredovisningen idag på morgonen och det känns så jäkla bäst att det är över nu! Nu kan man pusta ut och fokusera sig på de andra arbetena istället..


Här får ni också ett litet smakprov på mig i studentmössan som jag hämtade ut idag, hihi. Amagaad vad coolt det kändes att ha den på sig! 😀 Hoppas den töjer sig lite bara..

Nu ska jag kila.. är trött och har ont i huvudet. Inte ett så mysigt avslut på denna underbara dag.. Längtar tills imorgon i alla fall. Jag och snutten har inte slutat fira vår dag än utan det håller som sagt på ända tills söndag. Imorgon blir det en annorlunda grej som vi gör tillsammans, men det ska bli kul. 😀 I alla fall: puss på er! ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *