And so there’s a change

And all these memories come rushing..

En galet cool bild som jag klistrade ihop i Photoshop igår i skolan tillsammans med Malin haha. Inte så välgjord, men nice ändå haha.

Åh, nu har jag äntligen blivit klar med min historiauppgift. Eller alltså jag har nyss haft seminariumet och snackat av mig allting. Känns så jäkla gött! Satt uppe igår till tolv tillsammans med Daniel hemma hos han för att vi båda inte var klara (och båda hade seminarium idag) och sen somnade vi och fortsatte med arbetet klockan typ åtta imorse. Mitt när jag höll på att övningsredovisa mitt arbete om Bolivia förut imorse vid typ fem i tio så messade Malin och sa att läraren hade kommit och att vi hade börjat. Jag och Daniel typ dog, med tanke på att vi var hemma i hans hus haha. Men det blev att rusha ner till skolan och vips så var vi där en halvtimma senare (ja ganska segt, men för det första så är converse inte så jäkla lätt att ta på sig haha och sen så är jag allergisk och har astma, så kan inte precis springa ner till skolan utan att isf få en attack av något slag hehe..). Läraren var pissesur men efter typ en timma så lugnade hon ner sig (det var bara jag, Daniel, Sofia, Richard och David där, dvs. så saknades det typ fem pers till, vilket gjorde ML väääldigt bitter) och vi hade riktigt roligt! Skratt och massa skojiga konversationer och smådebatter. Så det löste sig ju typ. 🙂

Nåja.. nu har vi snart svenska och sen har vi religion och även pa-snack där vi ska få reda på våra betyg. Läskigt värre..!

Längtar tills skolan slutar för dagen för då ska jag och älskling fira oss. ♥ Hihi, vi ska fira både idag, imorgon och hela helgen. 🙂 Det blir lite blandade saker som sker men det kan jag berätta mer om senare idag eller så hihi.

Jag älskar dig i alla fall min underbara snutt. ♥ Tack för att du finns och tack för den goda frukosten jag fick imorse. ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *