COCA COLA VANILLA

TACK SÅ HIMLA MYCKET Supersnälla megarara Silversara!!!!

Ni förstår kära vänner.. tack vare superbästa Sara Sundbäck så kan jag leva ett underbart liv tillsammans med mina, för tillfället, bästa ägodelar. Jag kan stolt säga att jag har tre stycken Coca Cola Vanilla-burkar i mitt kylskåp, mohah!


Har älskat Coca Cola vaniljsmak sedan jag först testade, dvs. för typ tusen år sedan, men jag delade tydligen inte det intresset med resten av Sverige med tanke på att det slutade säljas i affärerna strax efter att det hade blivit introducerat i lilla landet lagom. Det var tydligen lite för mycket för oss.. hehe. Men hursomhelst så fick Sara syn på dessa importerade underbara burkar och kom genast att tänka på att jag älskar dom (antagligen för att jag har tjatat om att jag älskar coca cola med vaniljsmak typ hundra gånger) så hon slängde iväg ett mess och frågade om jag ville ha. ABSOLUT tänkte jag så jag sa att jag gärna tar tre hihi.

Hmm undrar när jag ska ta till mitt begär och dricka upp dom bara..? ^^ Jag håller ju på med min diet nu så antagligen så kan jag inte smaka förrän om minst två veckor. Eller så får jag ta och dricka en burk och sen gå en lång promenad. Det går ju faktiskt det också! Eller hur? Jag menar.. vad gör man inte för en så underbar smak? 😀

Nåväl.. nu ska jag väl ta och sova. Måste läsa massa historia också.. har seminarium på onsdag där det är tänkt att jag ska prata om Bolivia i ca. 20 minuter. Suck.. har i alla fall fått en bas i mitt arbete nu, tiieep, så imorgon blir det att fokusera på perspektiven som jag ska ha med i soppan också. Uh, måste egentligen få MVG på detta arbetet.. GAH!

Hehe det blev ett ganska så långt inlägg må jag säga. Aja när jag ändå håller på så kan jag tala om att jag har haft en underbar dag tillsammans med familjen. Började dagen typ klockan nio med knäckebröd och kaffe och sen blev det 1,5h promenad med mamma och pappa i rask takt. Svettigt som bara den! Senare på förmiddagen så kom Christian och Cornelius och vi (alltså hela familjen) har haft det väldans trevligt! Solat, chillat, snackat, lagat mat, fikat och skrattat en massa. Haha jag har ärligt haft en jätteskrattig dag idag! 😀

Bara för att jag är så glad att jag har tre så underbara bröder (även om dom alltid ska gadda ihop sig och mobba mig) så lägger jag upp några knäppa bilder på mina knäppa brollor (från 2007 för övrigt):


Btw (även om jag sagt det förut); detta är det bästa Påsklovet som jag har haft EVER! Är så happy! Massa sol och glada miner. 🙂

Nu blir det sängen. Hoppas ni sover gott för imorgon börjar allvaret igen.. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *