Stop messin’ around

Note till mig själv är att jag verkligen måste se till att skaffa en tid hos typ vårdcentralen eller något så att jag kan få ta bort några av mina födelsemärken som skaver som tusan och som bara är ivägen.. har typ fyra eller fem stycken som bara måste bort. Men tyvärr så blir väl det i så fall till hösten för att annars får jag ju inte sola till sommaren och så, vilket inte alls är så kul hehe. Aja.. hoppas jag kommer ihåg det nu.

Sen när jag ändå håller på så kan jag ju skriva upp att jag måste köpa en salva, några engelska pockets, balskor, balväska, studentskor, ballerinas, dvd-skivor och en vit kajal. Eller i alla fall så är dom grejerna på topplistan just nu..

NU är resan till Magaluf bokad förresten! Oh my hur himla awesome som helst! Vi åker den 13:e juni och är borta i sju nätter (dvs. vi kommer hem den 20:e juni). Alltså seriöst vad grymt kul vi kommer att ha det! Längtar som bara den tills vi drar! 😀 Värsta udda gänget också haha, men det kommer att bli grymt! Så himla kul att Isak ska med också! ^^


Lite bilder från när jag var på Mallis sist gång. ^^ Denna gången blir det ju dock inte på samma del av Mallorca (sist gång var vi på Alcudia, och denna gången blir det ju som sagt Magaluf, men det är inte såå långt mellan dom ställena.. att åka igenom Mallis tar ca. 1h så hehe). Vart typ sjutton kilo tjockare på den tiden though hehe.. okej kanske inte sjutton kilo.. men ca. 7kg mer i alla fall. Det ni! 😛 Nästa gång jag kommer dit så är jag slim och fit for fight heheee.. 😉

Nää nu ska jag sova. Upp tidigt och käka frukost och sen gå en 1,5h promenad imorgon också! 😀 Skönt att jag har börjat bli lite freak på det nu hehe. Puss natti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *