Nothing to prove

Just nu: Goldfinger – Superman

Längesedan jag skrev nu.. känns det som i alla fall. Sitter och håller på med mina religionshemtentor just nu. Muppigt värre, men det måste ju göras. Tur att det ändå är ett roligt ämne! 🙂 Har gjort 3/4 frågor på animismtentan och 2/4 på new agetentan (håller dock på med den tredje nu). Daniel får ryck på mig för att jag sitter med detta istället för att mysa eller kolla på tv, men jag måååste verkligen göra detta nu (egentligen måste han också det men han har andra prioriteringar haha..). Jag orkar hursomhelst inte med att ligga efter med detta sen och sitta med det i maj när jag har hundra andra grejer att göra (både roliga och tråkiga). Dessutom hade jag lovat mig själv att bli klar med alla tentorna på detta lovet, så jag får typ ont i magen om jag inte gör dom. Hehe..
Har haft fullt upp hela dagen med besök och allt möjligt! Berättar imorgon. Och då lägger jag upp lite bilder från gårdagen och från idag. 🙂 Nu måste jag väl återgå till arbetena..

Glad påsk allihopa förresten!! 🙂 Hoppas ni har fått massa påskägg fyllda med godis hihi. Jag och Stoffe fick varsitt megaägg med godis av mami och papi (fast alla ska dela på dom) och dessutom två chokladkakor av Daniel haha. Fast dom delar vi såklart på också. ^^ Kan ju inte bli tjock nu när jag håller på att gå ner i vikt igen. :p För det gör jag verkligen nu! Siffrorna på vågen blir mindre och mindre.. känns bra! En del kvar men det är bara att kämpa på.
I alla fall.. ha det bra. ^^ Natti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *