Summer nights

Underbart väder och humöret är på topp! Har firat Christian och käkat grillad korv (sojakorv för mig då) och påskmuffins (som för övrigt blev hur goda och söta som helst! lägger upp bilder sen..). Har nyss visat Daniel alla grejer som jag köpte igår och han gav tummen upp för alltihop (inte för att jag skulle lämna tillbaka det annars, för jag gillade ju plaggen.. men ändå, det är ju kul att han samtycker hehe..).

En random bild på Corne och mig från typ maj förra året. 🙂

Bara så att folk vet så dampade internet för oss här hemma igår, så jag bara försvann från konversationer osv. Inte så kul, men what to do? När jag ändå inte kunde greja på datorn så fick jag ett städflipp istället och städade rummet klockan halv tolv på natten. Så hamnade i säng lite senare än tänkt, men det blev ju fräscht i alla fall. 🙂

Hoppas ni njuter av solen och kvittret från fåglarna (mm lite nördgammal är jag kanske..)! Man blir så lycklig hihi.

Jag älskar dig, stupid. Vet om det. Du är skeden på min äppelpaj (i mitt fall kladdkaka), strösslet på min
glass, ketchupen på min spaghetti, kudden i min säng, det rosa i mitt
rum, bubblet i bubbelbadkaret, snön på julafton. Glöm aldrig någonsin
det, jag älskar dig. JAG ÄLSKAR DIG. ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *