Visst blir det väl min tur en dag?

Just nu: Anti-Flag – 911 For Peace
Unwritten Law – Seein’ Red
Cute Is What We Aim For – The Fourth Drink Instinct
NOFX – Dinosaurs Will Die

Hehe ganska mycket musik i mitt huvud just nu.. ^^ Massa gammalt också haha. Jag är verkligen en allätare när det kommer till musik. Det kunde lika gärna stå Arvingarna – Du fick mig att öppna mina ögon, UB40 – Red Red Wine, Bangles – Manic Monday, Docent Död – Solglasögon, Jumper – Tapetklister eller varför inte Skumdum – Det Vackraste. Har märkt att jag mest lyssnar på typ 80&90-tal. Muppigt värre.. ^^

Nåväl.. nu behöver vi väl inte snacka musik hehe.. Kan tala om vad jag har haft för mig idag istället. Jo, såhär har det varit: kvart i sju gick jag upp, fixade mig och käkade frukost. Sen drog jag och mami till NÄL för jag skulle dit och kolla massa saker.. var där i hela tre timmar, oh my! Tog blodprov, hade serious shit snack och blabla. Sen åkte jag och mamma till Överby, så det har varit en superrolig dag ändå! Det blev en massa shopping! Bilder lägger jag upp lite längre ner. Tog oss en liten fika på Espresso House också (deras färskpressade juice är faktiskt god hihi) och sen blev det mer shopping. ^^ Vid fyra så var vi back i Uddevalla. Åkte först till DH på TE för att hämta fem nya tröjor och sen hämtade vi pappa på hans jobb och vidare hem för fika/mat i solen. Puss på detta påsklovet! Nu ska jag göra i ordning lite dipp som vi kan ha till grönsakerna och sen så blir det tv, telefon och läxor.


Den vita klänning är det tänkt att jag ska ha på studenten! Är så glad att jag hittade en klänning tillslut (först var det tänkt en från Lindex, men uppenbarligen så var den totalt slutsåld, vilket var hur himla deprimerande som helst för den var verkligen min drömklänning..)! Jag är inte heelt nöjd med den, men det går att justera. Ska fråga mormor om hon kan lägga upp den åt mig och sen sy in den på vissa ställen. Tror att det kommer att bli assnyggt! 😀

Imorgon kommer Danneman, Chrilleboy och Cornedude, det ska bli nice. 😉 Dessutom blir det bakning med mamma; påsktårta och påskmuffins står på schemat. Nu måste jag gå, mamma har ropat hundra gånger.. så pusshej!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *