Struggling

Det går trögt, men det går. Ska i alla fall inte ge mig, inte en chans! Så långt får det inte gå.. I will fight!

Godkväll kära vänner. Hoppas ni har det super. Just nu så har jag det sådär haha. Sitter i världens skitigaste rum med en full papperskorg, massa papper och skräp överallt. Inte alls bra.. lagom dammigt också. Kul för en allergiker som jag.. Tänka sig att när det kommer att leva mitt eget liv bra så går det alltid skit, men jag är smart på att kunna ge råd och tips åt andra.. aja whatevaaa.

Seriöst jag fick ett sånt sug till att städa nu. Tror fasiken att jag ska göra det! För såhär kan det inte fortsätta. Det är pinsamt, ärligt talat. Dessutom har jag ångest över chipsen jag nyss åt. Fuck.

Och vad i helvete ska man ta sig till när man inte vet vad man ska göra..?

Deprimerande inlägg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *