I’m telling Tim

Just nu: Barenaked Ladies – Pinch Me

Det är påsk i vårt hus. 🙂 Mamma pyntar alltid och gör så fint inför varje årstid/firande. Så kul med alla olika teman hihi.

Jag är nyligen hemkommen från en minst sagt spurtig promenad. Ett 40min-“pass” med mamma och pappa är sjukt jobbigt haha. Svettigt och svårt att andas. 😉 Ganska galet faktiskt haha.

Idag har jag solat, kollat på tv, käkat, grejat på datorn och gjort ett bakschema. Har nämligen skrivit upp när jag ska baka vad typ (mm kontrollfreak haha). Grejen är att det blir tusen gånger lättare för mig så att inte allt blir en himla mess.. har ca. 16 receptböcker på kakor, muffins, mat, choklad, smoothies osv. så det blir svårt att ha koll på allt och så. Så jag fixade en “liten” lista som det nu är tänkt att jag ska följa, och näst på tur att bakas är de efterlängtade påskmuffinsen (har missat att göra dom två år i rad nu haha..)! Ska bli riktigt intressant att se hur dom blir. 😀 Haha usch vilken tant jag känner mig som.. men det är ju så himla kul att baka ju! ^^

Här kommer lite trevliga bilder från i helgen förresten:


Myspys! Så himla härligt när det är så fint väder. Hoppas det håller i sig länge.. Well, nu ska jag kila.. see you! 🙂

Be true to yourself and stop trying to be just like somebody else..
Be yourself, play it loud. Raise your voice, shout it out.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *