A place for my head

<!–
WriteFlash('’);
//–>
Lång dag idag! Känner mig som en pensionär.. är helt slut. Upp tidigt med tuppen typ, och sent i säng (dock så är det väl så att pensionärer går och lägger sig ganska tidigt.. men ändå, bortsett från det hehe..). Har uträttat massa ärenden idag, och träffat massa också. Kort och gott så har jag vart hos frisören (snackat bal), knackat på två gånger hos Åkermans (ingen där), gått upp till UM två gånger (andra gången gillt, dock var det tydligen meningslöst), träffat kusin Emelie och hennes son Isak, käre morfar, faster Lotta, tant Ulla och Stephi och varit på farmors grav och lämnat två hjärtformade stenar (miss her sooo much). Tagit bussen upp till Daniel och sen gått/åkt bil (Isak körde halva biten) till stan igen.. haha.. köpt påskägg och godis, suttit vid hamnen med Daniel och myst, varit hemma hos kussarna på Kungsgatan och gett dom godis samt lekt/busat/pratat. Men först av alla ärenden var mitt tandläkarbesök (ska få bettskena haha.. gnisslar så mycket tänder..).

Haha! Tilde ville att jag skulle sitta med henne och sjunga när hon var på toabesök haha. Lite udda, men hon blev så sur annars. ^^ Så fick sitta med och sjunga.. 😉 Gulligt ändå. ^^

Igår blev inte som planerat, typ. Det blev fika istället för företagsfika, promenad i stan med Daniel istället för promenad hemma ensam och så lite spontana småsaker. Träffade Richard på Kvantum så stod och snackade med han i en timma (oh my!?) och lite annat skoj.


Aja.. har beställt hem ett linne idag också samt köpt en fotlänk hihi! Och fixat lite bankgrejer och sånt med mami. Bilder kommer.

One thought on “A place for my head”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *