What can I do?

ÅÅh jag har gjort det igen.. med andra ord VÄNTAT FÖR LÄNGE på att köpa någonting tills det helt plösligt är ppoooff slut. .__. Varför måste jag vara så seg..?

Imorgon händer det grejer mina vänner. Ska göra religion, gå en promenad, göra vitamindrink, dra in till stan och ha företagsfika med Malin och sen får vi se vad som händer. Gillar när dagarna blir spontana ändå.. fast att jag har liiiite koll. ^^

Fin låt:
https://youtube.com/watch?v=N-iOcKaSeFo

Shit, jag har typ glömt bort hur mycket musiken egentligen betyder för mig. Hur mycket jag var beroende av musik förr. Det var alla låtar och texter som fick mig att gå vidare och komma någon vart i mitt liv. Seriöst.. vad skulle jag vara nu om jag inte hade musiken då? Typ en liten plupp som har självförtroende minus 5000 eller något. Alltså seriöst..! Muuuuusic. ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *