Red flag

Just nu: MxPx – Never Learn (Let It Happen Album Version)

Snackar med Isak och Richard om studentresan. Nu känns det riktigt nära! Så som det verkar just nu så blir det vi tre och Daniel och Jenny. 🙂 Hotell Samos på Mallorca (Magaluf), ca. 5000-6000kr per person med flyg, hotell och frukost. Inte dåligt det inte. Så i juni så gottar jag mig antagligen här i en vecka, om allt står rätt till:


Idag och igår så har jag bara chillat hemma. Båda dagarna så promenerade jag och Danneman i ca. 1h/per gång och sen har vi bakat, gosat, pratat och massa sånt. Tittade på Australia för andra gången tillsammans med familjen och idag har jag målat utemöbler med mamma och pappa. I förrgår fick jag skickat iväg min första religonhemtenta i religion b. Den skulle in fyra och jag lämnade in den 15.35, yaay.

Nu ska jag kolla runt lite på internet, svara på mail, planera och kanske kommer jag tillbaka hit senare ikväll. Vem vet..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *