Bomb


Här är bilden som jag lovade på alla grejer som jag och papi köpte som är glutenfria. Dock är inte alla naturligt glutenfria.. men ändå. Christian kan ju käka allt i alla fall. 🙂 Så för er som inte ser så kan jag tala om att vi köpte: special flakes x1, digestives x4, herb crackers x2, en ny sorts flour mix (naturligt glutenfri) x2, lasagneplättar x1, havreknäcke x1, bandnudlar x2, spaghetti x2, fiberhusk x1 och skorpmjöl x1. Allt detta förutom knäckena, lasagnen och flakesen kostar hälften av vad dom brukar göra i affären pga. att det typ ses som receptbelagt osv. 🙂 Ganska så nice! Kan ta ut detta paketet 6ggr, heehe. Dock så äter ju inte jag spaghetti och lite annat såntdär, men som sagt, Christian är ju glutenintolerant så vi delar ju på allt detta. 🙂 Men bandnudlarna ska jag faktiskt ta att smaka på en vacker dag, för dom verkar intressanta.

Whaaatever.. idag är första dagen på påsklovet. Känns coolt! 😉 Fast jag måste ta tag i någon av mina fyra religionshemtentor, för en av dom (eller någon del av nån av dom) måste vara inne idag klockan fyra för att man inte ska få en IG-varning. ^^ Så religion är vad jag ska pilla med tills klockan tre idag i alla fall (då börjar O.C. hehe).

Puss och hej!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *