Playing with fire

Har precis skrivit sista provet i Engelska C (för det var väl sista grejen vi ska göra, förutom temagrejen, innan vi slutar och får betyg..?)! Aja, skönt att få den överstökad i alla fall. Får väl se hur det blir med mitt betyg nu haha. Jag är så kass på ordkunskap så jag vet inte vad jag ska ta mig till.. haha snacka om att läraren måste tycka att jag är rubbad när jag lyckas få mvg på två delar med g på en annan, och vg på en en fjärde. x) Undrar vad jag får på detta.. spännande.. 😛


Aja. Nu ska vi snart ha svenska och sen så har jag typ 3h håltimma innan jag ska ha mitt sista Matte C prov.. deprimerande att jag inte alls har pluggat inför detta provet (satt i en kvart igår kväll och sen orkade jag inte mer så detta provet hänger på timmarna nu mellan svenskan och själva provet hahah.. usch och fy dumma Alexandra.. var det inte du som ville ha minst vg i Matte C? Jo tjeeeena..).

På håltimman ska jag, förutom att plugga, gå ner till Resia med kära Jenny för vi ska se om vi kan hitta en snajsig studentresa! 😉 Wihoo hoppas det blir något bra och billigt. Vi siktar in oss på Magaluf, for your information.

Njeet nu är det dags för svenskalektion. See ya! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *