All the things she said

Just nu:
t.A.T.u. – All the things she said
t.A.T.u. – Gomenasai

Ohh, gamla godingar. 🙂 Även om den ena gör mig lite deppig pga. en del minnen..


Sitter och chillar just nu. Planerar studentresa och funderar över livet. Är hungrig men måste hålla mig till min diet.. vill köpa bikini men den är slut, ska köpa smink och piercings men jag är för trött. Borde gå och lägga mig, men jag vill inte. Skulle ha pluggat historia idag men jag ångrade mig. Ville sova hos Daniel inatt men måste göra religion tidigt imorgon. Önskar jag hade en massa pengar men det har jag inte.

Jag och världens sötaste Elliott (Malins systers son). ♥ Mysigaste gulleplutten ever! 🙂 Och ignorera mina hakor..

Btw, pappa och jag slog på stort häromdagen och köpte massa naturligt glutenfria saker som jag tydligen tål (för er som inte hänger med så kan jag tala om att jag var hos dietisten förra veckan och han sa till mig att jag inte kan äta typ några “vanliga” glutenfria produkter över huvudtaget så jag måste börja fixa mitt eget på ännu mer speciellt mjöl.. blabla) och hursomhelst så hämtade papi dom på Kvantum idag så nu är jag rik på massa sån mat haha. Tog kort på alltihopa men lägger upp imorgon för jag pallar inte att hämta sladden till kameran.. dessutom är kameran på laddning (är jag lat..? nää..?).

Hmm kanske borde man sova i alla fall?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *