Nothing and never

Oh my! Nu har Alexandra varit duktig och skickat in anmälan till tre olika kurser som hon vill gå till hösten. Whaaat.. crazy! Det blev en salig blandning kan jag tala om; Psykologi 1 (30hp), Företagsekonomi 1 (15hp) samt Kost, näring, hälsa (7,5hp)! Ingen är dock på heltid.. för jag vet inte om jag klarar det hehe.. Har ju aldrig testat på Högskolestudier lix (nähä?) så jag vågar inte anmäla mig för någon typ kurs för ett på 100% eller typ en 3-årig linje.. så det får bli som det blir, så kan jag känna efter (om jag ens kommer in) och ev. fortsätta senare med fler omfattande kurser eller en linje. Eller så hittar jag på något annat.. vem vet? Inte jag i alla fall. ^^ Spännande! Känns coolt att jag har sökt nu åtminstone.. det trodde jag aldrig haha. Satt typ och grät i förtvivlan i förrgår med mamma på mitt rum över att jag inte visste vart jag skulle ta vägen och vad som skulle hända med mig efter gymnasiet.. men nu har jag ju kaaanske en aning. Men vi får se. Ska försöka få ett deltidsjobb också.. eller något i den stilen. Hehe lat tonåring..? Mjaa men jag är faktiskt helt utmattad. Bättre att köra på lite än att inte köra alls kanske?

Blabla..

Igår blev det att följa med Malin till hennes lägenhet på den tiden som jag egentligen skulle sitta och göra ingenting på. Så det var ju nice! Helt sjukt galet fint väder också, svettigt värre! Så vi brände nog ganska mycket fett (haha skämt åsido..). Väl i kära Malins lägenhet så blev det lite chill medan jag väntade på att hon skulle packa klart det lilla hon skulle packa och sen gick vi till bussen och tog den ner till stan och vidare till Marianne. Fick en förklaring av både mamma och Marcus på jobbet om hur vi skulle gå till väga för att hitta till vår lilla rådgivare. Det blev lite knasigt i början (vi hamnade på fel sida av området) men efter att ha frågat en snubbe om vägen och gått en bit så kunde jag skicka iväg ett mess till mamma om att örnarna hade landat.. 😀

Vi fick massa intressant information av Marianne som hjälpte oss väldigt mycket, både vad gäller inspiration och allmän fakta. Så efter typ 2h så gick jag och Malin tillbaka till stan (det var tänkt att vi skulle ta bussen, men vi missade den med typ 100 meter, så det blev promenad istället – bräännnna fett haha) och sen satte vi oss på Leja’s och fikade lite i det underbara vädret. Hur mys som helst! Blev lunchlåda och en mocha latte för min del och Malin tog en varm choklad (for your information). 🙂

——————————————- ignorera min fruktansvärt mobbade hand ——————————————–

Vi åkte med mamma och pappa hem och väl hemma blev det lite mer kaffe och sen business resten av dagen. Gick igenom bokföring, årsredovisning, tröjbudget m.m. Satt uppe till halv ett haha..

Ouuupps.. jag hade visst mycket att skriva om idag. Menmen.. idag har jag och Malin haft mer företagssnack (i typ 3h) och sen träffade vi Pelle för ett snabbt möte också (skönt att få sagt en del saker.. hmm..). Annars har vi haft filosofi, naturkunskap och keramik idag. Trevligt! Daniel skulle sovit här också, men tydligen hade han körlektion imorgon kvart över sju på morgonen så han kunde visst inte sova här i alla fall. Aja, så kan det gå. Kanske behöver lite ensamtid när jag väl tänker efter..

Puss och hej, skriver kanske mer sen. ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *