When you’re through thinking, say yes

Bilder från 18-årsfesten som jag och Daniel hade i november 2010. 🙂 På bilderna är det jag (som ni kanske ser), Richard, Moyle, Perni och Emma F! Fast Richard och Perni byter plats lix haha..

Sitter i alla fall i schoolaan och chilllar. Har haft en lektion idag, och det är allt jag ska ha.. ingen matte och ingen samhäll (eget arbete i sh) så enda lektionen var engelska. Vi tränade inför provet som vi ska ha på torsdag och så.. det gick ganska bra faktiskt. 🙂

Nu ska jag sitta och vänta ut tiden tills klockan blir typ ett.. jag och Malin ska träffa en dam vid namn Marianne (min typ chefs mamma hehe) som ska hjälpa oss lite med vårt företag och så. Typ vad att göra och hur att göra och så vidare.. ^^ Så nu är det alltså två timmar kvar. Hmm.. vet inte vad jag ska ta mig till haha. Datorn är ju kul, men inte såå kul. Får väl ta mig något att käka (var faktiskt duktig och lagade mat igår kväll vid nio tillsammans med mami för att vi både behövde lunchlådor tills idag) eller något.. typ sitta ute i det fina vädret och insupa våren.

Puss och hej, tack för mig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *