La det svinge

Morning! Jag har blivit galen på spelet Tiny Wings! Det är hur kul som helst. ^^ Nu är mitt mål att slå Daniel på det spelet, eftersom att jag typ är “färdig” med Dino Rush. På Dino så har jag kommit till alla fyra olika världar, och tillbaka till den första igen, hehe så nu vet jag ju vad som händer och blabla.. inte lika kul längre.. men fortfarande nice. ^^

Just nu håller Daniel på att ringa runt till alla sina fyra släktingar, haha. Muppigt!

Ska ta oss några nypor luft i det goa vädret och sedan plugga lite och så. Ikväll blir det brödbak! 😀

Btw den bikinisen som jag skulle köpa, samt ett linne, har tagit slut. Fatta vad skit!! Seriöst jag var SÅ nära. När jag gick in första gången igår och la grejerna i shoppingbagen så fanns dom där, men när jag sen skulle beställa dom typ tio min efteråt så hade överdelen tagit slut, och med andra ord så blev det ingenting. BAJS! Snacka om OTUR.


Mohahah cool jag är va? 😉 Ska börja använda mina grymma glajjor snart igen. Dom har legat i min garderob och dammat sen typ förra sommaren.. men nu så. ^^ Kort hår jag hade när jag tog dom här bilderna btw.. och ofärgat. ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *