Tiny wings

Vaknade, käkade frukost, myste med Daniel, hjälpte mamma med att baka lite, gick ut och började med att sätta upp studsmattan med Daniel och sen kom Corne och Chrille som hjälpte med att avsluta allt. Morfar kom också på besök och det blev en fika med allihopa där vi bland annat åt mammas chokladpaj. Mormor kom och hälsade på med sin nya hundvalp som för tillfället heter Albin, men som ska döpas om. Antagligen till Caesar eller Lill-Johnsson, haha. Hur söt som helst var han! Lägger upp lite bilder sen. Eller aah, ni kan få ett smakprov redan nu. Världens sötplupp är han! ♥


Nu har familjen nyss käkat, hur mumsigt som helst! Pappa och Corne lagade maten. Det blev tofubitar m. vitlök- och tomatstekta potatisskivor, samt lite gurka, för min och Cornes del och kött istället för tofu för dom andra. ^^ Mumma! Nu blir det kaffe, prat och mys.

PS. Har haft fullt upp hela veckan med saker hit och dit, så har blivit lite data.. därför kan en del saker ligga lite på is nu.. men ska ta igen det imorgon (då det för övrigt kommer att satsas 98% på skolarbeten.. hmm..).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *