Just waitin’

I don’t know why she’s leaving, or where she’s gonna go,
I guess she’s got her reasons but I just don’t wanna know.


Min muppiga pojkvän bara sitter och nördar framför datorn och jag spyr åt det (okej, jag sitter ju faktiskt och skriver här just nu, men det är inte mitt förstahandsval). Jag vill gå en promenad i det fina vädret hem till han och tillbaka (haha det var inte tänkt att det skulle bli just den promenaden, men Daniel glömde sitt proteinpulver och det hemma hos sig och han behöver det så det får bli hem till han och back to school again). Vi skakade nämligen hand igår på att vi skulle gå en promenix idag.. ^^ Så aah.
Min nördpojkvän och vår nördkompis Isak. 😉

Men nu var han visst klar. Så nu drar viii. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *