Double cheese & cili chips

Sitter i skolan nu och har en liten rast. 🙂 Om en 12 minuter börjar religon b och sen slutar jag helt och hĂ„ller halv tolv. Chilli bill! Fast ska stanna kvar i stan tills tre.. ska upp till TE sen vid tvĂ„ och snacka lite och fixa med saker och sĂ„ (tsm med Malin och Pelle).. och sen fĂ„r jag och Danneman vĂ€nta ut tiden tills mami och papi kan hĂ€mta oss. Vilket innebĂ€r tre.

IkvÀll blir det fredagsmys med godis och massa gott. Daniel och jag köpte oss en smaskig chipspÄse igÄr med ost- och chilismak. Faktiskt riktigt gott! Men det beror nog lite pÄ.. hade inte kunnat Àta en massa, men helt okej var dom. ^^ Brukar inte gilla ostsaker.. men.. dessa chips blir nog ett undantag. ^^


IgĂ„r sĂ„ hĂ€nde det grejer förresten! Åkte till skolan och hade eng. redovisning och jag fick mitt mvg som jag sĂ„ gĂ€rna ville ha, wiiii! Fortsatte dagen m. svenska c och Freakshow pĂ„ Östrabo (dansförestĂ€llning). Jag och Daniel gick hem till han och satt pĂ„ hans altan och kĂ€kade lite mat, och sen blev det tv och promenad till Tureborg. VĂ€l dĂ€r sĂ„ trĂ€ffade jag Malin och vi passade hennes systers bebis. Hihi amaash vad söt han Ă€r!! Eller Elliott som han sĂ„ fint heter. 🙂 Han var lite kinkig dock, men det var lite till och frĂ„n, sĂ„ det var supermysigt Ă€ndĂ„. ♄ Jag och Malin tog oss en promenad med lille Elliott i barnvagnen och vi hamnade Ă€nda borta vid typ Lidl, dĂ€r vi trĂ€ffade Daniel (han hade vart pĂ„ Sportlife) och dĂ„ gick vi tillbaka upp till Tureborg igen. Satt i lĂ€genheten och chillade med bebisen och sen nĂ€r Frida och Patrik (förĂ€ldrarna) kom sĂ„ promenerade jag och Danneman hem till han (blev spontan övernattning). Galet vad mycket jag var ute och gick igĂ„r haha. 😀 Somnade i deras soffa men tillslut sĂ„ pallrade jag mig upp till sĂ€ngen och somnade gott dĂ€r med.. ihi.

Nu börjar religionen sÄ det Àr vÀl dags att kila. ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *