Even in dreams

Juste ja! Skulle ju faktiskt ta och berätta lite om min helg.. i fredags så sov mina kära kussar Hampus och Bella hemma hos oss, samt deras far (min morbror). Hur mysigt som helst! Bella sov i min säng, och det var gosigt men också fruktansvärt jobbigt haha. Min säng är ju 1,20m på bredden och Bella är ju typ lika lång så hon låg typ tvärs över hela sängen.. med andra ord så fick jag sova med huvudet där jag egentligen borde ha haft min mage typ. ^^ Så jag sov snett och konstigt hela natten. Var för svag för att lyfta Bellis och flytta henne åt sidan så jag lät det vara. Annars så kollade vi på Talang, kikade i något typ mikroskop och pratade. Letade upp en “godnattsaga” också (ööh, en pärm fylld med naturvetenskap typ, fast för barn..) men vi hann aldrig med att läsa ur den (tack och lov).

På lördagen så vaknade jag runt sju av att någon (Bella) pokeade mig på revbenen. Var så sjukt trött, men vad gör man inte för sin kusse (?).. jo jag gick upp ändå. Eller ah, typ. Somnade väl om i typ fem minuter och så väckte hon mig igen haha. Tanken var att vi skulle gå upp och “kittla killarna tills dom vaknade” men jag var inte så hajj på den idén. Och jag misstänkte att killarna inte heller skulle vara det. Men Bella gick upp och kollade läget, och sen fick hon upp mig också. Jag satte mig bara på Stoffes säng, medan Bella slängde sig över Hampus haha. Ändå fick jag typ mer skäll än Bella, för Stoffe fattade inte att jag var snäll nog och bara satte mig på hans säng så att Bella skulle tro att jag försökte väcka honom. Nää, aldrig blir man behandlad rättvist, haha..

Senare på lördagen (eller ah, vid typ elva-tolv) så bakade jag och Bella en kladdkaka åt allihopa. Danneman och min älskade morfar kom också, så dom fick också smaka på kladdkakan. ^^ Den blev lite rolig, men aja (se bild).

Snyggt underlägg, btw..? Haha.. gjorde det i julklapp till mami och papi 2007. Hmm..

Sen har jag typ minnesförlust. Vet att Daniel sov hos mig på lördagen, men kommer inte ihåg något mer typ haha. Sen på söndagen så.. var det 20-årskalas för Amanda (Curts flickvän, och Curt är min kusin) inne i stan. Roligt! Träffade släkt och vänner och det är ju aldrig fel! Fick mig en lång pratstund med Charlie också. 😉

Igår.. hmm.. vad hände igår.. jo igår så träffades jag och Malin i skolan klockan halv nio (hade eg. sovmorgon till tjugo över elva) för att hålla på med business. Tog hela sovmorgonen faktiskt, men det var verkligen värt det! Sen hade vi filosofi och naturkunskap och sist skulle vi haft keramik, men lektionen var inställd så jag och Malin gick och fikade på Cactuz istället (eller jag följde med Malin för hon skulle käka, rättare sagt). Daniel skulle med mig hem och jag satt och väntade på att hans dramalektion skulle bli klar, men när det hade gått typ 1,5h fick jag reda på att han inte alls var på lektion, utan satt i klassrummet med Richard och Moyle och spelade nördspel. Vad fasiken!? Jag blev grinig på han, och obviously så märkte han det.. för när vi kom hem till mig så drog han upp en typ 2kg godispåse från Hemmakväll som han hade köpt för att återgälda.. haha. Jag förlät han. ♥ Gott var det! Fast vi käkade typ bara några stycken, resten sparar vi tills vår ätardag som är på fredag (skämtar inte hihi). 😉

Vi kollade på tv och sen på filmen Gone with the wind (eller i alla fall halva.. resten ser vi på fredags tillsammans med godispåsen). Den är ju trots allt tre timmar lång. Nästan fyra har jag för mig. Försökte göra lite engelska och sen pillade jag med företaget. Somnade gott sen. 🙂

Idag har jag varit hemma och hållit på med SweeTee samt min eng. redovisning som jag ska ha imorgon. Har även gjort två olika scheman, men ska inte skriva om vad för typ av scheman för då lär väl folk dampa på mig som vanligt.. suck.

Nä nu har jag skrivit så mycket så jag vet inte vad (men så går det väl om man hoppar över en helg/en dag). Ingen kommer ju ens orka läsa allt..! Haha, du som har kommit hela vägen till denna meningen är inget annat än grym. 😀 Pusshejs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *