We are still so young

Sitter i skolan atm och väntar ut tiden.. ska nämligen till doktorn klockan tio. Dietisten var det ja! Usch.. har bara dåliga minnen av dietister (eller aah, av en specifik dietist), men denna gången ska jag till en ny. Sist gång jag var på dietismottagningen så fick jag höra att jag skulle dö om jag inte käkade kött, och att det absolut inte fanns något annat alternativ än att helt enkelt börja med det igen.. inte världens smartaste/schysstaste dietist? Dels för att det inte stämmer och dels för att det inte är snällt. Och juste ja.. för att det INTE STÄMMER. GAH! Men hon (jepp) var en tant på typ 70 bast eller något, så inte konstigt att hon sa som hon sa egentligen. En typisk konservatist som inte kan ta in nytänkande i sitt liv.

Nu ska jag i alla fall till en kille/man/gubbe som heter typ Lars-Inge eller något. Det låter gammalt, men jag ska inte vara fördomsfull. Hoppas bara att han inte är lika mupp som min förra.. för det orkar jag inte med.

Aja.. helgen har vart full med roligheter! ^^ Fast kan berätta om dom senare idag.. för jag har typ inte tid nu. Eller jag har tid, men ändå inte haha. Ska som sagt till doktorn snart och sen ska jag förhoppningsvis inte på samhällen (tror att det kaanske är eget arbete) och då ska jag istället träffa min Hanna. 🙂 Annars så träffar jag henne efter samhällen.. men ändå.

Btw, DAMP 3000 på ALEXANDER MOYLE OCH HANS VÄNNER SOM SABBADE MIN OCH DANIELS NATT IGÅR (hahah och neeej det låter “värre” än vad det var, syftar bokstavligen på att vi inte kunde sova….). Punkt slut hejdå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *