Tomorrow is another day

Mhmm, Malta 2010! ^^Hehe nu får det nog räcka med bilder för idag. 😉 Orkar inte skriva något vettigt alls idag.. så ni får vänta (åååhneeeej) tills imorgon. Idag blev det i alla fall dietistmottagningen, besök på papis kontor, samhällslektion, fika med Hanna på EH, chill i solen, extrem huvudvärk, matte med lillebror, ekonomisnack med mamma och läsa bok på datorn. Så kan det gå. Har lååååångt mail att svara på men jag har inte smarta svar nog i min skalle just nu så jag får nog suga lite på den karamellen tills imorgon. Typ sova på saken.. ^^ (amgaad lmå zmr nuiaw ca nö sjxum ååu dr c nxw sgu ödwx scuwfbuum :o…. ^^). Nerd jag vet, men ibland måste jag skriva av mig på mitt sätt.. 😎

Natti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *