Don’t keep me waiting

Mm för er som har missat det så är jag ledig från skolan idag. Nice! ^^ Igår spenderades en stor del av kvällen/natten till att snacka på fejjan, så idag är jag sjuuuukt trött. Kom i säng typ halv tre, och det är crazy med tanke på att jag brukar lägga mig mellan halv tio och elva.. haha. Visserligen sov jag till typ 10.00 men tanken var att jag skulle gå upp sju med alla andra i familjen för att plugga lite och så. Men njaa..

Har kollat på Desperate Housewives, käkat frukost och lite så. Ska sätta igång med att läsa min engelskabok och svara på lite frågor i religionen. Har ju engelska bokredovisning på torsdag samt fyra stycken hemtentor att lämna in lagom till påsk. Så det känns som en bra idé att kanske börja på dom nu.. det är ju ändå bara tre veckor kvar typ. Fast det är okej, jag älskar religion. ^^ Så kul att läsa och lära sig om vad alla tror på och vad det finns för sjuka/intressanta religioner i världen. Det är därför religion b är så härligt, eftersom att man får välja själv vilka fyra typer av religion man vill arbeta med. 🙂 Mina fyra “religioner” blev New Age (The Anthroposophical Society and The Curch of Scientology), Religions of Darkness (Vodoo, Wicca etc.), Myths in Ancient religions (Greece, Scandinavia and the Celts) och Animism. Ballt värre. 😉

Hmm.. håller på att samla ihop lite tröjbeställningar från nära och kära till SweeTee UF också. Komigen folks, bara att höra av er. 😉


Hihi förresten så köpte jag ett urgulligt set med en äggpenslare (eller vad man nu vill ha den till), en minislickepott och typ en.. liten sked av något slag. Hur sött som helst! Alla är i silikon. Alltså seriöst, jag vet inte hur min lägenhet kommer att se ut.. men färgglad lär den i alla fall bli. Jag samlar ju på mig typ tusen olika saker hela tiden i olika färger och former, speciellt söta saker från Åhléns. Känns som att jag inte direkt har någon stil, då jag köper allt lite då och då.. Men jag älskar ju rosa, blommönster och typ söta färger i allmänhet. Så något i den stilen blir det väl (vilket min kära pojkvän spyr åt då han vill ha det stilrent i svart och vitt, och eventuellt rött). Ååh, påtal om det (att Daniel inte direkt gillar min inredningssmak) så kom jag på att jag köpte ett par grytlappar häromdagen också. Här ska ni få se:


Ååh dom är så awesome! Är ju samma mönster som jag även har på fyra koppar, fyra skålar, en slickepott och en tårtspade. ^^ Mohahahhah! ♥ Är jag mupp som lägger tusenlappar (jo, snart är jag nog uppe i det i alla fall) på småsaker till en lägenhet som jag inte ens har..? Haha..

One thought on “Don’t keep me waiting”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *