This is the new shit

Feel the nobodies, wanna be somebodies. We’re dead, we know just who we are. There’s lots of pretty, pretty ones.

https://youtube.com/watch?v=34oGMbrnQnM
Åååh vad jag älskar Caesars (eller Caesar’s Palace)!! Får sånna nostalgitrippar när jag lyssnar på dom. ^^


Haha okej.. nu får det kanske ta och räcka. Men iiiih kan inte sluta lyssna på dom.. lallalalala nannnananananaa..! ♥

By the way, imorgon ska vi till typ Ekocentrum och blabla någonting med klassen (i naturkunskap alltså). Hmm.. det kan nog bli intressant. Hoppas på det! 🙂 Kanske blir att man stannar lite i GBG sen, vad vet jag? 😉

Nu har jag bakat klart i alla fall. Längtar tills imorgon då jag ska smaka på alltihopa, hihi. Kommer bli perfekt efter nk-dagen.. Puss och kram! Bara för att bli lite glad (eller ja, för att bli MER glad) så lägger jag upp en mysig bild! ^^


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *