Fight and fall back

Jag gick och la mig igår när jag hade ont i magen och jag vaknade i morse och hade fortfarande ont. Bara det att det var typ tusen gånger värre. Så jag bestämde mig för att hoppa de enda två lektionerna vi hade idag.. Istället så har jag underhållit mig med att kolla på tv, greja på datorn, laga mat och ta lite frisk luft (i det superduperfina vädret). Det var tänkt att jag skulle läsa lite ur “Gone with the wind”, men jag har inte orkat så jag får göra det lite senare. Nu ska jag ta mig i kragen och baka lite drömtårta och kladdmuffins. Anledningen till varför det blir två sorter är för att mamma vill att jag ska baka drömtårta tills imorgon (studentfika med familjen Ström) och Stoffe vill att jag ska göra kladdmuffins, för det är han tydligen väldigt sugen på. Så snäll som jag är så gör jag båda sorterna. 😉 Det är väl ändå lika bra, så finns det ju liksom om det skulle behövas (eller om man blir sugen). Mumsigt!

Här är en bild från igår förresten. Jag och Julia gjorde typ 1200 sådana här påsar. ^^ Inte så jobbigt egentligen, för vi gjorde inte allihopa med en gång, utan hade det arbetet som en paus i vepjobbet. 😉 Så det var rätt nice ändå. Enda gången på dagen förutom lunchen där vi satt ner..

Förresten så måste ni ju få se hur det blev med blommorna som jag köpte på Blomsterlandet igår! Jag misstänker att alla är såååå intresserade, så därför så slänger jag in tre bilder som visar hur det var före och hur det blev efter. 😉


Mm så kan det se ut. Hihi så mysigt med rosa, eller vad säger ni..? Jo, jag tänkte väl det. 😉 Nääpp nu blir det att baka och så, som jag sa. Skriver nog mer sen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *