Just can’t get enough

Men amaaagaaad det är ju för fasiken snöstorm ute!! INTE OKEJ! Jag orkar seriöst inte med mer snö.. det har ju vart snö sen typ oktober.. Aja okej, kanske sen typ november då. Men ändå, det är ju liksom massa månader. Så nu får det faktiskt ta och bli vår.. hade sånna feelings häromdagen.. och nu bara dog dom. Suck!

Har jobbat idag i alla fall, fast det blev typ bara i tre timmar för allt var inte färdigprintat (en hel sort saknades, samt lite ditt och datt här och där). Mamma hämtade mig när jag och Julia var färdiga och då åkte vi till Blomsterlandet och sedan vidare till Torp. Fick köpt mig blommor till mitt rum (rosa såklart), en liten blomsterpinne (hjärta m. rosa blommor på) och sen på Torp blev det ett par tights (hoppas dom håller denna gången).

Nu sitter jag här och chillar. Väntar på att pappa och Daniel ska komma så att vi kan käka lite mat eller något. Är hungrig som bara den! Har käkat typ nada idag, så det hade varit gaaanska uppskattat med lite i magen nu. 🙂 Har så jääädrans ont i huvudet också.. det suger. Jag hatar att jag alltid ska ha ont i huvudet.. Vet ärligt inte riktigt vad det beror på, men antar att det har något i stil med att göra att jag typ är allergisk mot allt och kombinerat med det att jag ser dåligt. Suck.

Mmm är nyrakad och nyduschad, mohahha. Luktar gott! Ska ta och smörja in mig med lite cocnut butter sen oxå, så blir det liksom riktigt super! 😉

<!–
WriteFlash('’);
//–>Här är ett litet klipp från när jag och kusin Tilde myste lite i lördags på Beas kalas. Mysigt värre! 😉

Och här kommer lite bilder:
Iza, katten Mimmi och Olivia leker med Björns tågbana.

Lite allt möjligt.. Mimmi fick syn på sig själv och typ försökte kraffsa på min iPhone, haha. Sötan! På bild två så gjorde jag ett försök att “göra” Olivias hår brunt, men det gick väl sådär.. På de två sista bilderna så är Tilde med (och jag på den allra sista, som ni allra flesta kanske förstår..) och busar. Så mys är min lilla Tildebus!

Blir nog kaaanske lite mer bloggande senare. Får väl se om huvudvärken försvinner eller om den sitter kvar/blir värre. Men aaah.. annars skriver jag mer imööörra. Puss och heeej veggipastej!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *