I could be wrong

Gillar låten men inte videon..

Nää nu är det typ dags att sova. Har i alla fall sovis imorgon tills klockan tio, det är ju alltid något. Gaah är så trött nu efter allt jobbande i veckan/helgen. Meen aiiih monääy! Har redan planerat en massa köp (okej inte hur många som helst, men två stycken åtminstone.. eller nej, kanske fyra). Smink, kläder och piercingar. Måste verkligen skaffa nya piercingar till min belly.. känns boooring att ha samma i hela tiden. Har ju en hel del, men jag tål inte dom egentligen så jag måste ta ur dom efter typ två dagar eller så för att byta till den första. Inte så att det är väärsta fel med min läkepiercing, men den är typ 100ggr för stor och sen så inte superduperfin, så att säga. Blablabla vad jag tjatar. ^^

Här är en av mina piercings. Inte för att man ser så himla bra (dålig cam), men ändå. 😀

Bonne nuit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *