Save a tree m8!

Nu bakas det våfflor för full hå (eller vad säger man?). Dom är gluten, ägg- och mjölkfria. Allt för Christian, Cornelius och min skull. 🙂 Men mest för brödernas skull, för om dom inte skulle komma idag så skulle jag faktiskt inte gjort våfflor alls.. kanske på söndag eller något. Men aah.. nu kommer dom och det är jag glad för, och det får firas med våfflor på självaste våffeldagen, helt enkelt. ^^

Nu snackas det för fullt med Isak/Daniel på fejjan oxå, haha. Typ snackat i två timmar, my gosh.. ^^

Aja.. idag har jag vart på historian (som för övrigt var nästan onödig att gå på, då jag inte fick gjort ett piss) och sen så körde papi mig till JetPrint. Så jag har jobbat där från 10.00 till 15.00. Nice med pengar, mohahah! Ska jobba imorgon oxå. Och kanske söndag och ev. måndag. Coooooolt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *