Prince of spades

I feel so alive, and all I wanna do is try..
It’s my life, my life for me.

Har vart på Tryckexpressen idag förresten. Tog med mig två stycken asballa tröjor med trädmotiv, mohahah! Hur kul som helst! Är så ivrig på att få se de andra som är kvar, dvs. bläckfisken och ögonen. Sen är det bara att skaffa modeller (inte så bara kanske men..) och lägga upp på fejjan!

Heheh.. nu ska jag nog ta och tvätta bort mitt smink och sen är det dags för sängen. Är så trött så jag typ svimmar, nästan.. somnade nästan på jobbet idag, haha. Nää kanske inte, men nästan. Var så trött så jag fick ta lite saft och romerska bågar (bra initiativ Annika), det satt riktigt bra så jag kunde klara den sista timman. 🙂

Aja, guuud night.


Jag vill inte.. dö nyfiken? ^^ Eller hur var det..?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *