We are the world

Mmm..! Har nyss utfört mitt informativa tal i svenska c (det sista momentet inför slutbetyget) om vegetarianismen och allt det där.. är så happy! Både för att det gick superduperbra och för att jag nu inte har någonting mer i svenska c att göra, nu är det bara till att vänta på att få reda på hur det gick på rapportskrivningen och sen få ett slutbetyg. ^^

Så. Här kan ni få se hur min snygga powerpointbild såg ut som jag hade bakom mig när jag höll mitt tal.

Åååh jag var så glad idag när jag gick till skolan (eller ah, när jag hoppade ur bilen och gick in till skolan). Vet ni varför? Jo för att det är så galet fint väääder! Solsken och blå himmel, me like! Visserligen skulle det inte vara så hela dagen, men whatever. Det är det nu och det har varit det de senaste dagarna nu, så I am happy.

Nu har vi lunch i skolan och alla är och käkar, typ. Det blir samhäll om typ ett tag och sen ska jag ju jobba på JetPrint! Suuuupernice, cuz I löööv money (and I need money, men det behöver ni ju inte säga till nån heheee).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *