A secret love

And you taste like strawberry smooth, like strawberry weed.
And you’re sweet like strawberry smooth, like strawberry weed.
You keep me coming, back for more.


You should’ve let me know, from the first time baby.


Daniel är uppe och kollar på typ danska versionen av 112 polis, som tydligen är 1000 gånger bättre än vår svenska (då den innehåller mer coola grejer, mer action you know). Och jag har väl tänkt att sova nu. Måste upp vid sex för att duscha och så, inför skolan och jobbet. Måste ju vara fräsch, aiiight? Men jaa.. önskar att han kan komma ner till mig snart o massera och pyssla om mig (hihi tycker jag är förtjänt av det, sort of).

Idag fyller min kusin Hampus år förresten. Hela nio år faktiskt! Snacka om att tiden går fort. Det var inte längesen han var en liten plutt, hehe. ♥

Haha ignorera att jag såg ut som en typ fisk, haha. Glasögon, runt ansikte, buskiga ögonbryn och allt det där.. men det hör väl kanske till barndomen. ^^ Vad vet jag..?

Godnatt kära vänner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *