All ’bout the money

Veckans planer:
Torsdag: Skola tills tjugo över ett (engelskalektion, informativt tal i svenskan och samhällslektion) och sen ska jag jobba tills fem.
Fredag: Historialektion och sen jobba från tio till tre. Fredagsmys hemma i tv-soffan. 🙂
Lördag: Blir antagligen till att jobba då också (från typ åtta till tre), och sen vid fyra är det kalas för kusin Bea! Hem och mysa sen med min snutt kanske..?
Söndag: Ska plugga en massa, och baka lite tror jag. Eventuellt jobba också, hehe..


Iiih asså shit jag är happy! Mupp att jobba på helgen kanske, men är så glad ändå! Behöver verkligen alla pengar jag kan få! Jobbade ju hela förra torsdagen, och med denna torsdagen så har jag redan tjänat ihop en himla massa! Så hoppas verkligen att det blir jobb på fredag och lördag oxå! ^^

Hmm.. kan tala om att vi hade seminarium i pa-kursen idag (det allra sista vi skulle göra) så nu är kursen äääntligen slut! Varje onsdag framöver så ska vi börja typ.. vad var det nu igen.. hmm.. äsch jag vet inte. Men typ ganska sent i alla fall, typ elva eller något! Och det känns ganska så awesome för då blir det sovmorgon! 😀 Aja, annars idag så skulle jag ha haft mitt informativa tal om vegetarianism, men vi hann inte med mig så jag får ta det imorgon istället.

ÅÅÅÅÅH jag vill ha sommar nu! Blir knäpp på detta. Fast ändå.. det är rätt så mysigt väder nu. Har varit soligt väldigt många dagar det senaste, och det är rätt så varmt också (fast idag var det allt galet blåsigt).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *