If these walls could talk

Heey boiis and göörls! Sitter just nu och väntar på att Malleballe ska komma ut från toan. Haha nej, hon sitter inte och trycker (tror jag), utan hon typ fixar sig och tar bort smink och hela den fadderullan lej rej.. grejen.. Aja.. ^^

Idag har det hänt grejer ska ni veta, hehe. Ingen historia though.. har suttit i bibblan hela dagen med Malin (eller i alla fall tills två) och gjort projektarbete. Sen vid två ställde vi oss och köade till balbiljetterna som skulle släppas klockan fyra.. snacka om galet. Folk köade redan vid halv ett! Oh my lixom! Men aah.. rektorn fick damp på oss men ingen ville flytta.. stackarn, haha.. fast ne.

Fick i alla fall biljetter till mig och Danne, och alla andra kära vänner fick biljetter oxå. Så detta firade vi med att gå till Espresso House och fika. Vi var typ hundra pers som gick dit.. typ.. ^^ Hmm det var jag, Sara N, Malin, Daniel, Lisbeth, Janina, Perni, Dominika, David och Paggis! Hihi massa folks, mysigt som bara den! Jag och Daniel delade på bubbelvatten, chokladboll och en frappino (första i år mohhaha – asgod!).

Sen blev det bussen hem för min och Malins del och sen dess har vi snackat företag, tagit bilder, snackat chill och busat. Chips och chokladkaka x2 har vi vid vår sida oxå medan vi lyssnar på Arvingarna, reggae och Girl talk (och massa annat). ^^ Puss på oss, myyyyyyysigt and I love my Malleballe, vi har det alltid bäst! :D♥

Bilder lägger jag upp imorgon. Ha det bra på er! Fast.. om jag skriver imorgon vet jag visserligen inte.. jobbar från åtta till fem och sen ska jag hem och jobba med projektet med Malin igen (hon ska stanna hemma hos mig hela dagen imorgon, haha). Sååå mm.. får se hur det blir egentligen.. börjar bli nervig nu inför inlämningen.

Nåväl.. ha det bra… byyyye! ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *