Like this

Mhmm mycket som har hänt nu, så att säga. 😉 Fredag blev supermys! Mat, godis, tv och maaaassa prat med min kära Stina. Hon sov över och dagen därpå fortsatte det roliga med godis och minnen (ljudklipp, musik, bilder och prat). ♥ Vi ska ses snart igen, men då ska la jag dra till henne istället.


Timmarna i lördags rullade vidare och dagen kan beskrivas med Daniel och besök av familjen Thorén! Vi lagade förrätt, varmrätt och efterrätt, pratade, kollade melodifestivalen och hade det roligt! Fast vi hann inte med/orkade inte spela Pictionary, så det ska vi köra på nästa gång! 😉


I söndags så kom Malleballe hem till mig vid ett och senare vid typ fyra så kom Pelle. Vi gick igenom massa som har med vårt företag att göra.. både allmänt, framtid, mässa och pa-arbete. Även lite försurningsarbete i nk heheh.. Malle sov över och det var jättemys. ♥ Skrattade så vi grät typ, hihi.


Måndagen var ganska chill. Började klockan tio och då hade vi eng. reading test på 70 minuter. Malin körde oss till skolan så vi slapp ta bussen (viktigt att påpeka), hehe. Efter engelskan var det i alla fall lunch och sen samhäll. Snackade om Koreakriget och om typ.. något mer krig. Sen drog jag och Malin till banken och it-grafiska för att snacka lite business. På båda ställena så gick det super! Är sååå happy, ärligt talat!! 😀
Vid fyra så gick jag och Daniel hem och kollade på tv och käkade. Vid halv sex kom Jonna för att klippa Daniel. Det blev fika, prat och såklart klippning. :)♥ Hmm.. somnade gott vid typ halv tolv..


IDAG har det hänt en massa grejor. Nejmen.. hade sovmorgon men jag och Malin var tvungna att träffas som vanligt för att pilla med företaget. Ringde två viktiga samtal och hade en viktig mailkonversation med tre olika personer. Både nice och inte nice. Men allt verkar lösa sig, det känns verkligen awesome! Livet rullar på. Eller.. företaget rullar på, hehe. 😉
Efter det hade vi filosofi, naturkunskap och keramik. Träffade Pelle en stund på keramiken för att gå igenom lite om företaget och sen efter skolan blev det “studiecirkel” med Sara N, Malin och Daniel på Lejas. Myspys! Alix ♥ Banan, loka, vaniljlatte och daimboll.. mohaha.


Kollade nyss kurser och program inför hösten med mami. Snackade lite företag och jobb oxå.. Livet är bra nu. Mycket bra. Ååååh! Aaalllrajt, nu ska jag sova. Ha det så bra foooolks. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *