Jolly, jollier, jolliest

Jääädrar vad jag är så sjukt glad just nu! Visserligen gick matteprovet åt hvte, men whatever? Jag och Johan ska fixa detta, haha. Vi har en plan, så att säga. Men yaay, idag var jag och Malle på möte hos dom som ska trycka våra tröjor och det gick så sjuuukt bra!! 😀 Är så galet glad och stolt och allt känns så super just nu! ^^

Pratade med syster i skolan idag i typ 40 min och det var skönt. Ska nog göra det igen snart. Gött att babbla ur sig lite grejor och så.. det rekommenderas verkligen starkt! 🙂 Sen så var historian kul och på religion läste jag om en gubbe som hade ett ganska hektiskt liv, intressant faktiskt. Efter businessmötet så fikade jag och Daniel lite och hade det bäst, och nu är jag hemma och väntar på att självaste Stina Karlsson ska komma hit. 😉 Ikväll blir det girl talk, hehee!

Helgen bjuder på fint besök av vänner till familjen samt lille snutten (Daniel haha) och så på söndag blir det SweeTee-arbete för hela slanten! Ska bli både roligt och jobbigt, haha. Men ååååh.. pirripirr!

Idag är det exakt ett år sedan du gick bort, älskade gammelmormor. Du är så himla saknad.. vi älskade dig och vi älskar dig så himla mycket. Hoppas du har det bra uppe i himlen. ♥ Karin Fasth, 24.12.17 – 11.03.10. ♥ Wo ai ni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *