Power choose prints

Vaknade och mådde hur dåligt som helst; ont i magen, illamående till tusen och huvudvärk. Inte en vidare bra start på dagen, men vad ska man göra när man ändå måste gå till skolan? Hade nämligen svenska c uppsats från halv nio till tio över elva.. inte kul alls faktiskt. Gjorde så gott jag kunde och hoppas på det bästa. Krbo ville att jag skulle få ett MVG på denna uppsatsen, men vi får väl se. Det lär väl ta ett tag tills vi får tillbaka resultaten..
Lunch och sen samhäll där vi snackade FN-organisationer. Ganska intressant faktiskt.
Tog bussen hem och träffade Erica Nilsson och Sarah Östlund, mysigt värre. Har inte träffat någon av dom på typ aslänge, så det var kul att snacka lite. 🙂

Väl hemma så har jag lagat mat, kollat på O.C., Wife swap (hur kul som helst), Judge Judy och lite annat nice. Nu måste jag tyvärr ta tag i matten. Har ju mitt sista prov i matte c imorgon. Får väl hur det blir.. inte så jättebra skulle jag tro, men jag får väl kämpa. Käääääämpa, inte långt kvar tills sommaren och studenten och allt detdär. Oooh det pirrar i magen av bara tanken. Planerar för fullt för alltihopa. ^^

Hmm.. solsemester x2 till sommaren? Ja tack, hoppas på det. 😉

Förresten, titta så det kan gå om man har tur:
http://www.expressen.se/nyheter/1.2359470/utsatta-skitungar-i-uganda-far-hjalp-av-svenska-bloggare


Puss på kärlek.

Död åt huvudvärk..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *