Every other time

Hemma från skolan idag, har inte mått något vidare. Gick och la mig astidigt igår tillsammans med Daniel, dock snackade vi till typ tolv.. men ändå. Daniel gjorde ett litet grönsaksfat till mig med några gurkskivor och typ två paprikaskivor igår vid elva för jag mådde så dåligt.. bäst är han. ♥ Vaknade hundra ggr inatt av att jag mådde dåligt, drömde konstiga drömmar, svettades och massa sånt.. inte kul. Tog en treo och två värktabletter igår och dom hjälpte i någon timma, sen bara sket sig allt. INTE OKEJ.

Så hursomhelst så stannade jag hemma idag. Kollade Desperate Housewives, O.C. och Sjunde Himlen, grejade på datorn, läste lite ur boken Gone with the wind (asjobbig faktiskt, men bra) och lite sånt istället. Ska ta tag i samhällen och svenskan nu för imorgon blir det typ några timmars svenskauppsats och samhällsläxa. Usch, men what to do?

Varför i hela friden snöar det, förresten!? Jag som pratade med grannen igår om hur mysigt det var att solen lyste och att vårkänslorna har börjat krypa fram.. satt ute igår mot husväggen och bara tänkte/solade i det fina vädret. Och sen kollade jag ut genom fönstret vid lunchtid igår och såg att det bara vräkte ner snö. Varför, vaaarför!?

Såhär gött hade jag det.. hihi. ^^

Massa skolarbeten väntar framöver och jag har ett sjukt späckat schema. Både bra och dåligt.. menmen.. så är det. Idag signade jag upp mig på Läkare utan gränser förresten, så nu kommer jag att skänka 50kr i månaden framöver. Snällt va? 🙂

Goooood night folks (btw, har lagt upp en ny bild i “Alix bakar” på fejjan – kika in där vetja)! Och mina kära Daniel hälsar till er alla också, det ni. ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *