The essential journey

Here you come again just when I’ve begun to get myself together
You waltz right in the door just like you’ve done before
And wrap my heart ’round your little finger

Mhmm har haft kind of ganska så mycket att göra i skolan, så att säga. Sitter just nu och skriver med en irriterad Dannneman bredvid mig, hehe.. inte så kul, han har saker att ta tag i och allt bara skiter sig. Hoppas det löser sig i alla fall! ^^

Vet ni vad? Min navelpiercing fyllde ett år för typ fyra dagar sen, coolt va? 😉 Det ska jag fira med att lägga upp lite bilder, haha. Meeen så hade jag visst inte tid för det för jag måste vara typ räddare i nöden och hjälpa Daniel med att skriva hans ergonomianalys (japp, betyget sätts imorgon, just precis). Bajs.

Annars har jag ärligt inte så mycket att säga. Gick hem tidigare idag för jag mådde skit (och mår fortfarande skit) och väl hemma så käkade jag en smaskig veggoburgare (SOM JAG HAR LÄNGTAT!!), mohahah! Åååh längtar tills jag ska käka imorgon med, haha.. är så hungrig hela tiden.. 🙁 Lagade iaf massa mat till Daniel förut, det blev han glad för. ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *