Hold it against me

Har hunnit med lite allt möjligt nu i veckan. Företagsfika i fem och en halv timma med Malleballe (hihih kan garantera att företagsmötet tog ca. en timma och en var det bara allmänt snack mohaha), fika på Cactuz med Malin och Daniel (sen kom även Sara S och Hannis), mys med Daniel, uppsats i engelska c, en del skola, keramik (nice!) och massa mer. Så kan det vara när man har fullspäckat schema, hehe! Och mer ska det bli.

Imorgon blir det nämligen förfest hos Daniel och sen vidare till Harrys eller Höga C! 🙂 Det blir (vad vi vet nu) jag, Daniel, Malin, Sofia PO, Frans, David, Richard, Isak, Martin och sen kanske Sara N och Olle (Olivia haha)! Och sen så får vi la se om det blir fler? 😉 Supernice kommer det bli i alla fall, är taggad som fasiken!!

Var på Torp idag och shoppade lite, hehe.. här ska ni få se:

Det blev tidningen “Må bra” där jag fick en (“Sockerbomben i din hjärna”) och en extratidning bok på köpet. Sen så köpte jag ett jordgubbsdoftande lypsyl, en deo från barnängen, cleansing milk samt två stycken flaskor Serum från Paul Mitchell. Det var kampanjpris (två stora för 299kr istället för en stor för 250kr, så jag tkte att jag tjänade gaaanska så mycket på det!). Snajsigt värre, så att säga. 😉 Fick sånt galet sug att bara shoppa upp hela torp, haha, men fick tygla mig. Har lite att ta itu med först.. innan jag springer iväg haha.. 😛

Juste ja! Glömde ju bort Coctailboken som jag köpte på bokrea inne på Coop, hihi. Asnice är det! Finns massa coola drinkar där i som jag bara såå måste göra inom en snar framtid! 😉 Är så mycket roligare att dricka “riktiga” drinkar än att bara köra på cider eller en blandning av vodka och fanta typ, haha. Så det måste jag göra! Speciellt gött ska det bli till sommaren med massa smaskiga fräscha drinkar! 😀 Come join me giiiirls (and boys)! 😉

Hmm.. nu ska jag kolla läget på fejjan och så, och sen ska jag väl plugga lite. Måste läsa min bok på typ 1010 sidor och så måste jag göra matte och grejor..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *