Utan dina andetag

Nyss kollat på Solsidan och innan det gjorde jag en smarrig och nyttig vitamindrink gjord av det vanliga, fast lite till, nämligen jordgubbar, hallon, egenpressad apelsinsaft OCH lite blåbär. 🙂 Namnam!

För er som har missat det: idag är det min och min underbara pojkvän Daniels 3 år- och 10 månadersdag! ♥ Det känns underbart, men helt totalt crazy! Tänk att vi har varit ihop så länge! Tänk hur mycket vi har växt med varandra. Tänk vilken obeskrivlig kärlek vi har, vilken historia vi har. Vad mycket vi har lärt oss under tiden. Och vi har det liksom bättre nu än vad vi någonsin har haft det! ^^ Varje dag blir jag mer och mer kär, varje dag blir bättre och bättre. Daniel Ström, du gör mig så lycklig och jag vill spendera resten av mitt liv med dig, hihi. ♥ Du är min kärlek, mitt allt, min man. ♥

Du och jag den kvällen då vi blev ihop, den 27:e april 2007. ♥ Underbart!

Hihi okej, där spann jag iväg lite.. men aja. Jag är glad ju! 🙂 Påtal om Daniel så vill jag säga att han ska ringa mig om tre minuter.. så jag måste tyvärr sluta skriva nu. Men så kan det vara, det ska bli mys att prata i tele. Det kuliga är ju att vi var med varandra för bara några timmar sen, men ändå så kan vi prata i tele, och dessutom så VILL vi prata med varandra. Nice som bara den, mohahah. Nej nu ska jag sluta babbla..

Ha det så bra kära vänner, sov så gott! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *