A Nightmare on Elm Street

Igår var det filmkväll hos Vicky! Hur mysigt som helst. 🙂 Sara körde mig och henne dit och väl där så befann sig Malin, Daniel, David, Richard, Jenny, Stephi och såklart Vicky herself. Och efter en stund kom även Paggis! Vi började med att kolla på Tangled och sen blev det A Nightmare on Elm Street och sist typ någon typ Tooth Fairy film eller nåt. Men den verkade inte alls bra, haha. Åkte hem i början på den filmen (Sara körde mig och Daniel hem till mig), dels för att jag var allergisk och dels för att klockan var halv ett och vi var trötta. Och sen så var ju den filmen som sagt inte så bra, haha. Men sällskapet var super! 😉

Idag har vi haft besök av käraste lilla mormor här hemma på Skäret. Det blev kaffe och choklad, och så fick mormor sina julklappar (haha mm, vi är lite sena, men det är faktiskt mormors fel, inte vårat). Mysigt var det i alla fall. Hon fick se bilder från Malta och massa annat.

Nu ska jag laga mig något att äta, är så hungrig så jag typ dör.

Btw, här ska ni får se vad jag hade för mig i fredags:

Jo jag var nämligen barnvakt åt grannen! En liten Isa på typ två år. Mysigt värre! 🙂

One thought on “A Nightmare on Elm Street”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *