Playing with fire

Nu håller jag på att synka musik till min iPhone! Härligt att det äntligen blir gjort, haha.. har inte orkat för jag har så gaaalet mycket musik på min dator. ^^ Men nu har jag valt ut en del, och sen får jag väl lägga till lite mer allt eftersom.

Jag har fått dille på kakor.. käkade ett helt digestivepaket från Semper häromdagen, och jag skulle lika gärna kunna göra det nu också! Fast.. neej det ska jag inte. Men ändå! Påtal om Semper så kan jag tala om, för er som vill veta, att dom har kommit ut med nån ny kaka som typ heter “Piruett”. Den ska tydligen vara asgod och smaka typ som Singoalla. Så man får ju hoppas på det bäta! Har inte käkat Singoalla sen typ.. åttan..? Inte för att Singoalla är SÅ gott, men tillräckligt gott för att jag ska ge “Piruett” en chans. Jag menar; alla kakor som är glutenfria och man kan köpa (förutom digestiven) smakar skit. Så det hade vart kul om det finns någonting på marknaden som attraherar en, så att säga. 😉

Här har vi grejorna, hihi! Sen finns det en annan grej från Semper som jag har tänkt att testa asap, och det är “Crostinis”. Låter ganska nice, typ knapbrödbitar m. örter och grejor. Perfekt om man ska ha en liten förrätt eller så. Det blir ju alltid att när vi har typ finmiddag här med vänner och så, så får jag käka typ en halv avocado eller typ en liten kaka istället för brödbitarna om dom andra brukar käka. Så man kanske ska testa för att se.. det skadar ju ingen lix. ^^


Hmm.. vad sägs? 😉 Aja.. nu ska jag väl sluta tjaja om kakor och grejor, hihi.

Idag ska jag städa med mamma, göra lite matte (hoppas jag) och sen senare ikväll så blir det filmkväll med vännera! Ganska så awesome faktiskt! OM jag ens kommer in till stan. Just nu verkar det som att det är rätt så dåliga odds.. det är total isbana på vägarna och när pappa skulle köra Stoffe till fotbollen så kom dom först inte upp för backen och sen när de väl kom ut till den stora vägen så var det kö gånger tusen och räddningstjänst där för att folk hade kört av vägarna osv.. så vi får väl se hur det går. Men jag håller såklart tummarna, för är jättesugen på att få träffa alla och mysa! 🙂 Det är ju ett tag tills kvällen också.. så förhoppningsvis har det hänt något bra tills dess.

Puss och kram på er!
BTW skicka mess eller PM eller något tills mig så att jag får era nummer. Eftersom att jag bytte telefon så har jag inga nummer kvar. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *