Alix bakar

Haha asså jag kan inte sluta snacka mat. 😉 Näämen ska bara nämna att jag har fixat en ny bildkategori i mina bilder på facebook. Denna kategorin heter “Alix bakar” och kommer att innehålla, såklart, bilder på mina bakverk osv. hihi. Kommer även att lägga upp lite matbilder och annat nice som jag har gjort. Hmm.. vissa grejer har jag ju såklart bakat med vänner; typ Hanna, Daniel eller Jonna. Men whateveeer, det är ju fortfarande egengjorda bakverk.

Så nu vet ni i alla fall! 😉

Ska upp och fika nu och sen ska jag hjälpa mamma med att riva ner tapeter och även städa i badrummet där nere. Eftersom att jag bor i källaren nu och använder badrummet där nere mycket mer så känner jag lite ansvar att fixa till, haha. Plus att jag vill ha det hemtrevligt och mysigt så nu ska här fixas, rensas och städas! 😀

BAH, for your information så kan jag säga att min högra lins krånglar jättemycket så jag ser skitsuddigt på det ögat. Inte alls kul faktiskt! .__.


Gammal bild från 2007. Jag var ganska så gangstah på den tiden, så att säga. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *