No more drama

Herrans vad jag rensar nu, hahaha.. typ hälften av alla album på FB är nu borta.. eller ja alla de bästa bilderna har jag lagt i typ “blandade”-mappar. Så exakt allt är ju inte borta, och tur är väl det, för det finns en hel del roliga bilder! 😉 Tror att jag ska göra lite typ årsalbum istället, så att det blir mer fixat och så.. hehe och nu har vi ju lov och allt så jag får väl försöka greja till det så att det blir lite fint.

Imorgon måste jag städa mitt rum och göra massa religion och matte. Det var tänkt att jag skulle städa rummet idag, men jag orkade inte. Har myst med Daniel, kollat på tv och grejat på datorn istället.. SÅ hur som helst så får det tas tag i imorgon.

Btw, för er som inte vet: har spenderat de senaste dagarna med att vara på Gullholmen och koppla av tillsammans med världens bäst pojkvän och man – Daniel Ström. ♥ Vi har haft det super! Legat framför brasan, pratat, gått promenader, kollat på tv, lagat god mat m.m. (hmsw kbujnxdf äbfwm fxe höhö!!!).. 😀


Det roliga har inte tagit slut än iaf; helgen blir full med roligheter; mys med familjen, filmkväll med vännerna, pussar på Daniel och möte med Malleballe. Sniiiizce!

Ååh, en sak till ja! Igår så var jag och Daniel hemma hos Madde, Jonas och barnen. Fast det var bara Iza och Tilde där för Olivia var/är uppe i Örebro och hälsar på hennes mormor och morfar. Men jag och Daniel hade det supermys med kussarna och det var hur himla bäst som helst att få träffa dom igen. ♥ Har saknat dom så galet mycket verkligen! Ni kan nog inte ana.. haha folk tror väl att jag är helt psyk men seriöst vad jag älskar mina småkusiner. Dom är verkligen bäst! ♥ Inte en chans i världen att jag tänker sluta umgås med dom.. och det är just därför som jag har vart så depp typ för jag har inte vart uppe hos dom på typ två månader pga. omständigheterna.. MEN ACK så lycklig jag är nu! Och ska bannemig se till att gå dit upp så snart som möjligt igen. Åååh-åhåå-ååh! Här får ni två bilder på mig och sötaste Tildebus.

Pusss på er, nu ska jag kila. ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *